Over Claudia

“Some people want it to happen, some wish it would happen, I make it happen”

Vertel eens iets over jezelf...?

Mijn naam is Claudia Vis en via deze weg heet ik u van harte welkom op mijn website! Op dit moment ben ik een 20-jarige gedisciplineerde studente woonachtig in De Ronde Venen. In het schooljaar 2015-2016 heb ik mijn mbo niveau 4 diploma in dans behaald en in september 2016 ben ik gestart met de hbo studie fysiotherapie. Naast mijn mbo-opleiding heb ik ook een excellentietraject gevolgd én op dit moment ben ik werkzaam bij de sportschool Optisport Health Club De Ronde Venen. Over al deze onderwerpen kunt u op mijn website verdere informatie vinden en beeldmateriaal bekijken.

Naast mijn studie en werk, wat deels al mijn hobby’s zijn, houd ik ook erg veel van reizen en lezen op mijn E-reader. Ik ben dankbaar dat ik al veel mooie plekken in vooral Europa heb mogen zien en droom er nog van om één of meerdere reizen te maken naar andere werelddelen. Boeken die ik snel uit heb zijn psychologische en literaire thrillers van onder andere Saskia Noort, Suzanne Vermeer en Esther Verhoef. Ook kan ik het boek “Wij zijn ons brein” van Dick Swaab aanraden!

Eigenschappen die mij zullen omschrijven zijn: accuraat, creatief en leergierig en ik sta bekend om mijn blauwe ogen en sarcastische humor. De quotes/teksten die u op mijn website tegen zult komen omschrijven mij ook voor een deel, want ik haal hier namelijk vaak inspiratie uit.

Ik wens u veel lees en kijk plezier op mijn website, bij vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd contacten!